iPhone 11 hoesjes

1 - 18 van 53

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 - 18 van 53

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een ongeluk zit in een klein hoekje


Jouw iPhone 11 is waardevol. Een goede bescherming is van groot belang om het toestel bescherming te bieden tegen schade. Zo mooi als het toestel is vormgegeven, zo kwetsbaar is deze tegen schade. Zonder bescherming is het toestel uiterst gevoelig tegen schade bij vallen of stoten.
Maar niet alleen een val of stoot zal het toestel beschadigen. Ook het opbergen van het toestel in een tas of broekzak met sleutels of muntgeld kan leiden tot krassen en beschadigen.
Bescherm jouw iPhone 11 met een beschermhoes, in combinatie met schermfolie, en voorkom hiermee krassen, barsten en andere schade. Beschermhoesjes zijn er in verschillende soorten, uitvoeringen en kleuren. Zo is er altijd wel een hoes die bij jou persoonlijke stijl past. Hou je van felle en opvallende kleurtjes? Kijk dan eens bij de opvallende gekleurde TPU back covers. Ga je liever voor een neutrale beschermhoes? De TPU cases zijn er ook in kleuren zoals zwart, wit en nog heel veel meer (on)opvallende kleuren. Als je helemaal niet af wilt doen aan het slanke design van de iPhone 11, ga dan voor een simpele transparante beschermhoes. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals TPU of hard kunststof.
Kies je voor een back cover, maar ben je bang om het display van jouw iPhone te beschadigen? Maak je bescherming dan helemaal compleet met een passende beschermfolie van glas of hydrogel.
Uiteraard is er ook een groot assortiment aan zogenaamde bookcovers en wallets. Hiermee geef je niet alleen de achterzijde van het toestel de nodige bescherming, maar is ook direct het meest waardevolle onderdeel, namelijk het display, voorzien van betrouwbare bescherming. Deze klep vouw je gemakkelijk open en dicht en is vaak voorzien van een ingebouwde magneet om het klepje op zijn plek te houden.
Waar je ook voor gaat, wat voor kleur je ook kiest, iHoes heeft een breed assortiment aan iPhone 11 hoesjes en biedt hiermee voor ieder wat wils!