iPhone 11 Pro hoesjes

iPhone 11 Pro bescherming


De iPhone 11 Pro is één van de vlaggenschepen van Apple in 2019. Deze nieuwe iPhone heeft sterke glasplaten van Corning. Deze nieuwe glasplaten zijn ultra sterk gemaakt. Het zijn schermen die honderden nits feller zijn dan de vorige generatie iPhone modellen. Ze zijn alleen niet sterk genoeg tegen breuk door een val of stoot.
De iPhone 11 Pro heeft drie camera’s, die zorgen voor perfecte foto’s, ook in het donker. Deze saffieren lenzen helpen de camera’s mooiere en helderdere foto’s te schieten. Om dit mooie toestel veilig te kunnen vervoeren en niet te beschadigen hebben wij hoesjes die perfect geschikt zijn voor jouw iPhone 11 Pro. De hoesjes helpen je iPhone beschermen tegen vallen, stoten en krasjes door bijvoorbeeld sleutels of muntgeld.
Op de iPhone 11 Pro is de nieuwste iOS voor geïnstalleerd, namelijk iOS 13. Deze nieuwe iOS heeft de nieuwste functies, zoals: nachtmodus voor foto’s, donkere modus voor de Unit Interface en een snellere Face ID herkenning. Apple heeft dit jaar gezorgd voor nieuwe toptoestellen die het leven van een ieder makkelijker maakt dan voorheen, onder andere door middel van Apple Pay, Face ID, en misschien zelfs eens binnenkort: Apple Card. Dit is een van de vele verbeteringen die Apple dit jaar heeft doorgevoerd, waardoor het vanzelfsprekend is dat we onze nieuwe, mooie toestel veilig willen gebruiken en meedragen. Een goede bescherming begint bij een mooi design hoesje. Neem snel een kijkje in onze schop en scoor dat ene hoesje, waar je zo blij van wordt, passend bij dit toptoestel!