iPhone 8 Plus hoesjes

1 - 18 van 80

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 - 18 van 80

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hoesjes bestellen

De iPhone 8 Plus en 7 Plus zijn de laatste serie Apple toestellen met een brede bezel aan de onderkant en de bovenkant van de voorzijde. Dit model heeft ook als laatste serie nog een Home Button. Dit is nog steeds een erg recent toestel, die vooral erg scherpe foto’s maakt, vergeleken met andere toestellen van vandaag!
De iPhone 8 Plus heeft het verschil gemaakt door draadloos opladen te ondersteunen. Hiervoor kreeg dit model, na een lange tijd, weer een glazen achterzijde mee. Draadloos opladen is een functie, waarbij je geen Lightning lader in de iPhone hoeft te steken, hierdoor heb je extra veel gemak bij het opladen. De smartphone laad je eenvoudig op door deze op een draadloze lader te leggen.
Dit model heeft iOS versie 13 voor geïnstalleerd gekregen, waardoor je gelijk aan de slag kunt met diverse taken op je iPhone. Door de snelheid van datawisseling, download je snel diverse apps. De chip in deze serie kan nog vele jaren mee, omdat dit een erg recente chip is, die meerdere, zware taken tegelijk kan uitvoeren. De iPhone 8 Plus heeft een Retina HD display meegekregen die de kleuren helder en scherp naar voren laten komen.
Dit model heeft geweldige camera’s, waardoor je zonder moeite 4K video’s op kunt nemen met maar liefst 60 beelden per seconde. De iPhone 8 Plus en 7 Plus hebben een camera aan de voorzijde, waardoor je superscherp kunt videobellen, oftewel kunt FaceTimen. Om jouw toestel veilig mee te kunnen dragen en dit mooie product dagelijks zonder risico te kunnen gebruiken, biedt iHoes.nl diverse producten aan ter bescherming van jouw iPhone.