Veelgestelde vragen

Bestellen

Plaats de gewenste artikelen in de winkelwagen. Volg hierna de instructies op je scherm. Voor een snelle en correcte afhandeling van je bestelling verzoeken we je alle gevraagde gegevens compleet in te vullen.

Betaling

Je kunt je bestelling betalen door middel van:
Nederland Nederland
• iDeal
• Credit Card
• Overboeking (vooraf)
• PayPal
• Apple Pay

België België
• Mr Cash / Bancontact
• Credit Card
• Overboeking (vooraf)
• PayPal
• Apple Pay

Verzending

Wij streven er naar je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De levertijd verschilt per product en staat altijd aangegeven op de productpagina.
Of je bestelling door de brievenbus past hangt af van het aantal bestelde producten. Wij doen ons uiterste best je bestelling zo compact mogelijk te verpakken en versturen. In de meeste gevallen past deze gewoon door de brievenbus.
Nee, wij rekenen geen verzendkosten binnen Nederland. Hoe groot of klein je bestelling ook is. Voor verzending naar België geldt er een vast verzendtarief van € 2,99 per bestelling.

Retourneren & garantie

Producten kunnen binnen 14 dagen, na ontvangst, retour gemeld worden. Omruilen kan binnen 14 dagen, gerekend vanaf het moment dat je het product retour gemeld hebt. Vriendelijk verzoeken wij je hiervoor het retourformulier in te vullen.
Producten kunnen binnen 14 dagen, na ontvangst, retour gemeld worden. Retour zenden kan binnen 14 dagen, gerekend vanaf het moment dat je het product retour gemeld hebt. Vriendelijk verzoeken wij je hiervoor het retourformulier in te vullen.
Wij geven je standaard 6 maanden garantie op je bestelling. Dit geldt uiteraard alleen op defecten die te verwijten vallen aan het artikel zelf. Slijtage en defecten door foutief gebruik vallen niet onder de garantie. Mocht er onverhoopt een defect ontstaan aan de bestelde producten laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten. Neem hiervoor contact met ons op.

Klachten & geschillen

Mocht je een klacht hebben over iHoes.nl dan verzoeken we je zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. We zullen er alles aan doen om je klacht naar tevredenheid op te lossen. Je kunt je klacht op de volgende manieren kenbaar maken:
- Via het contact-formulier.
- Per e-mail via het e-mailadres info@ihoes.nl.
- Schriftelijk. Ons postadres is Postbus 124, 3900 AC Veenendaal.
Zodra wij je klacht in ontvangst hebben genomen ontvang je hierover binnen 2 werkdagen een ontvangstbevestiging. Hierna zal je klacht door ons in behandeling worden genomen. Houd rekening met een reactietermijn van maximaal 10 werkdagen. Dit termijn is mede afhankelijk van de aard van de klacht.

Overige vragen

Voor vragen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We verzoeken je hiervoor het contact-formulier in te vullen.